16 лютого 2019


Вважаєте настільні ігри нудними? 

Згадайте про них та перегляньте свою думку)



Настільна гра “Доббл” 
Незвичайна гра у металевій коробочці цікава тим, що картки у ній круглої форми. На кожній картці намальовано кілька зображень, підібраних у такий спосіб, щоб вони збігались з малюнками на інших картках. Саме їх потрібно знайти швидше за своїх суперників.
Яка користь: розвиває уважність і швидкість реакції, вчить швидко перевіряти великий обсяг зорової інформації.

 Настільна гра “Scrabble” 
У кожного учасника є набір літер, які утворюють слова на ігровому полі. Чим довше слово і більше спеціальних клітинок воно займає, тим більше балів отримає гравець у фіналі. При цьому інші учасники активно заважають своєму супернику, підставляючи свої фішки. 
Яка користь: допомагає поповнити словниковий запас, розширити кругозір (якщо паралельно пояснювати значення слів) і, звичайно, покращує пам'ять.

 Настільна гра “Уява” 
У колоді є багато карток, до яких потрібно придумати асоціацію. Але асоціація має бути такою, щоб інші гравці не одразу здогадались, що це саме ваша картка. Складність полягає у тому, що на картках зображені незвичні сюжети або дивні предмети. Чудова гра, яка розвиває фантазію і допомагає засвоїти художні засоби літератури.
Яка користь: розвиває уяву та фантазію.
 Настільна гра “7 на 9” 
На кожній картці великим шрифтом написане основне число і дрібним – додаткове. Його потрібно додати до основного або відняти від нього, поклавши зверху карту з отриманим результатом. Завдання – ні разу не помилитися і швидше за всіх позбутися своїх цифр.
Як показує практика, діти, які грають у цю гру, швидко вчаться додавати і віднімати, а потім без проблем обігруюьб дорослих і не відчувають жодних труднощів з прикладами в школі. 
Яка користь: розвиває математичні здібності, усний рахунок, швидкість мислення. 
 Настільна гра “Alias” 
На картках написані слова і крилаті вирази – їх потрібно пояснити команді, використовуючи синоніми або визначення і не вживаючи однокореневих слів. Важливо зробити це якомога швидше, щоб заробити максимум балів. У цій грі є 400 карток, на яких 3 200 слів і словосполучень для розгадування. 
Для тих, хто вивчає англійську мову – це чудовий і веселий спосіб вивчити нові слова і почати розмовляти англійською. 
Яка користь: розиваває комунікативні навичкидопомагає розширити словниковий запас та впливає на практикування англійської мови. 
 Настільна гра «Story Cubes» 
Суть гри полягає в тому, щоб скласти власну історію за словами-підказками.
У грі немає залежності від мови, тому фантазуйте, придумуйте власні історії і оформлюйте їх у свої книги, практикуючи при цьому і навички письма. 
Яка користь: допомагає розвивати усне мовлення, навчає налагоджувати контакт з іншими гравцями, розвиває вміння домовлятися і вести діалог.





Немає коментарів: