06 квітня 2019


З 1 квітня доступне проходження 25-ти шкільних дистанційних олімпіад.
Холодна й сніжна зима закінчилась, а разом з нею – шкільна дистанційна олімпіада «Всеосвіта Зима – 2018-2019», сповнена приємних емоцій та вражень. Діти не лише успішно перевіряли рівень власних знань, але й отримали за них чудові Свідоцтва та Грамоти, а також унікальні призи від «Всеосвіти».
На вас чекає 25 цікавих предметних олімпіад для учнів 1-11 класів, над розробкою яких працювали фахівці з усіх куточків України.
Саме тому наші олімпіади завжди актуальні та якісні. Вони складаються з інноваційних тестових завдань, спрямованих на підвищення в учнів інтересу та мотивації до навчання і дозволяють чітко визначити рівень набутих знань. Наші олімпіади зручно проходити будь-де і будь-коли: вдома, у класі, зранку, ввечері та навіть під час канікул. 
Традиційно олімпіада з української мови є БЕЗКОШТОВНОЮ для всіх охочих!
Завдання для кожного класу весняної дистанційної олімпіади базуються на програмах другого навчального семестру.
Отримання усіх завдань та внесення відповідей триватиме з 1 квітня до 12 травня, а підведення підсумків – з 12 травня.
Спеціально для весняних олімпіад ми розробили нові захопливі Дипломи та Свідоцтва. Над дизайном кожного нагородного документа працювала віддана та креативна команда розробників, щоб ви мали змогу пишатися його унікальністю та оригінальним оформленням. Усі Дипломи та Свідоцтва розроблені під окремий навчальний предмет, а текст документу вказаний двома мовами – українською та англійською – відповідно до європейських стандартів.

Немає коментарів: